Барови уреди

slideastoria

 

 

Всеки бар се нуждае от подходящо оборудване с уреди.

 

Различите типове заведения имат и различни нужди. Баровете с повече коктейли в менюто е препоръчително да разполагат с електрическа ледотрошачка или с ледогенератор за натрошен лед, освен стандартния такъв за фингър или кубчета.
Капацитета на уредите също е различен, някои заведения се нуждаят от кафемашини с 3 или 4 групи, 2 или повече кафемелачки за няколко предлагани бленда кафе. Чашомиялните машини също трябва да бъдат съобразени, не само с капацитета но и с типа и височината на чашите, които ще се използват.

Read more:
Giesser Messer – ножове и инструменти за професионалисти

Немският производител Giesser Messer, предлага голямо разнообразие от ножове, режещи инструменти, аксесоари за карвинг, предпазни средства и други инструменти.  ...

Close