Линия 70

 

[TECNO70]

     TECNO70 е модулна линия за готвене на производителя TECNOINOX, предназначена за високо професионално изпълнение в компактно пространство.
Тя е идеална за средно големи хотели и ресторанти, барове, заведения за бързо хранене и самообслужване, фирмени столове и кафетерии. TECNO70 е идеална за готвачи, които искат всяко ястие да бъде отлично приготвено, дори когато работят в малко пространство.
С TECNO70 може да намалите времето за приготвяне на ястията, респективно и времето за чакане от клиентите, оптимизирайки крайния резултат.
TECNO70 е надеждна система, произведена от най-добрите материали и компоненти, от гледна точка на здравина и дълготрайност.
Благодарение на своите характеристики, газовите уреди на TECNO 70 са преминали най-тежките европейски тестове за получаване на DVGW сертификат.
Всички съоръжения са гарантирано безопасни за работа, дори и след продължителна употреба.
Пресовани краища, повдигнатите ръбове срещу преливане и заоблените ъгли на резервоарите, прави почистването изключително лесно и бързо.
В зависимост от съответното пространство, с което разполагате уредите могат да бъдат разположени в линия или успоредно, създавайки един централен остров.

 

 

Газови уреди серия 70

Read more:
Шкафове

Шкафовете изцяло са изработени от неръждаема стомана AISI 304 и могат да са съобразени със спецификата на вашето помещение. Конструкциите...

Close