Линия 74

 
[TECNO74]

Линия 74 предлага максимална производителност и качество за модулна линия за готвене. Тя съчетава в себе си компактността на линия 70 със мощността на по-голяма готварска линия.
TECNO74 ( 700 мм дълбочина и 400 мм ширина ) позволява да създавате функционални и ергономични решения, които да улеснят максимално работата ви в кухнята. Линията е идеална за монтаж в средно големи ресторанти, заведения на самообслужване, фирмени столове, малки хотели и кафетерии.
TECNO74 е съвместима с линия TECNO90 и заедно могат да увеличат производителността на кухни, които обслужват голям брой хора, но имат ограничено налично пространство. Всъщност модулите на 400 мм широчина съвпадат идеално „гръб в гръб” с подобни от линия TECNO90.
TECNO74 се откроява в своя клас и със своите възможности. Материалите са специално подбрани, с цел допълнително увеличаване на здравината и устойчивостта с течение на времето. Решетките на уредите са изработени от дебела AISI 304 неръждаема стомана, но е възможно да бъдат произведени и от чугун, с което оптимално се разпределя топлинната енергия.
Всички компоненти са избрани максимално надеждни, в съответствие с текущите научни изследвания на компанията. Уредите са оборудвани с устройства, които гарантират безопасността на работа, като например защитни термостати, които предпазват от прегряване, термодвойки, които не позволяват случайно изпускане на газ и система, която предотвратява от нежелано отваряне на крановете за източване.
Газовото оборудване е сертифицирано по DVGW стандарт, който е валиден в почти всички Европейски държави, което е допълнителна гаранция за надеждност.
Линия TECNO74 e особено лесна за почистване. Пресовани вани с широки заоблени ъгли, ръбове с превенция от преливане, широки канали за изтичане, и голям брой от подвижни елементи, които могат поотделно да се измиват – това са само няколко от възможностите, които позволяват да се работи при идеални хигиенни условия.

 

 

home_url( '/' ) ); ?>terms-of-use/'>Terms of use
 • Privacy-policy
 • www.outlet.tomeko.bg

 • Read more:
  18.02.2016 – Презентация: “ Вашият ресторант онлайн“

      Здравейте,   Имаме удоволствието да ви поканим на презентация на Fast Menu — система за онлайн поръчки на храна,...

  Close
  louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet moncler outlet woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna lancel pas cher slancel pas cher lancel pas cher lancel pas cher lancel pas cher lancel pas cher hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online kate spade outlet coach outlet michael kors outlet