Линия 74

 
[TECNO74]

Линия 74 предлага максимална производителност и качество за модулна линия за готвене. Тя съчетава в себе си компактността на линия 70 със мощността на по-голяма готварска линия.
TECNO74 ( 700 мм дълбочина и 400 мм ширина ) позволява да създавате функционални и ергономични решения, които да улеснят максимално работата ви в кухнята. Линията е идеална за монтаж в средно големи ресторанти, заведения на самообслужване, фирмени столове, малки хотели и кафетерии.
TECNO74 е съвместима с линия TECNO90 и заедно могат да увеличат производителността на кухни, които обслужват голям брой хора, но имат ограничено налично пространство. Всъщност модулите на 400 мм широчина съвпадат идеално „гръб в гръб” с подобни от линия TECNO90.
TECNO74 се откроява в своя клас и със своите възможности. Материалите са специално подбрани, с цел допълнително увеличаване на здравината и устойчивостта с течение на времето. Решетките на уредите са изработени от дебела AISI 304 неръждаема стомана, но е възможно да бъдат произведени и от чугун, с което оптимално се разпределя топлинната енергия.
Всички компоненти са избрани максимално надеждни, в съответствие с текущите научни изследвания на компанията. Уредите са оборудвани с устройства, които гарантират безопасността на работа, като например защитни термостати, които предпазват от прегряване, термодвойки, които не позволяват случайно изпускане на газ и система, която предотвратява от нежелано отваряне на крановете за източване.
Газовото оборудване е сертифицирано по DVGW стандарт, който е валиден в почти всички Европейски държави, което е допълнителна гаранция за надеждност.
Линия TECNO74 e особено лесна за почистване. Пресовани вани с широки заоблени ъгли, ръбове с превенция от преливане, широки канали за изтичане, и голям брой от подвижни елементи, които могат поотделно да се измиват – това са само няколко от възможностите, които позволяват да се работи при идеални хигиенни условия.

 

 

home_url( '/' ) ); ?>terms-of-use/'>Terms of use
  • Privacy-policy
  • www.outlet.tomeko.bg

  • Read more:
    Корита за мивки

    Предлагаме Ви голямо разнообразие от умивални басейни. В зависимост от вашите изисквания може да намерите корита с различна дебелина, с...

    Close