Чаши от закалено стъкло

     Италианска традиция от 1825

 

Това е Bormioli Rocco, чиято първа фабрика за стъкло е основана още през 1825г, но според историците произхода на Bormioli Rocco може да се проследи още от Средновековието.
С помощта на технологиите и направените финансови инвестиции през годините, от малък семеен бизнес, Bormioli Rocco прераства в голям международен холдинг.

 

Благодарение на продължаващите инвестиции в областта на научните изследвания, проектирането и съвременните технологии, Bormioli Rocco Group се превърна един от водещите производители на стъкло в света.

 

Bormioli Rocco с гордост представя най-новия си технологичен продукт, а именно колекцията Electra – чаши от закалено стъкло със столче и чаши без дръжка и столче.Bormioli Rocco първи стартират технологиите Star Glass и XLT Treatment.Трайността и отличното качество на Star Glass, комбинирано със Xlasting treatment – всичко това събрано в колекцията Electra.

 

Благодарение на тези иновации и технологии, чашите от серията Electra са много по-устойчиви на чупене, защитени от надраскване и лесни за полиране.

 

 

Bormioli

 

 

Hover to reveal the location on the map

home_url( '/' ) ); ?>terms-of-use/'>Terms of use
  • Privacy-policy
  • www.outlet.tomeko.bg

  • Read more:
    Линия 65

          Технология и ефикасност, комбинирани с ергономичен дизайн.TECNO 65 е проектиран за максимална ефективност в кухнята, предлагайки пълната гама от уреди...

    Close