Чаши от закалено стъкло

     Италианска традиция от 1825

 

Това е Bormioli Rocco, чиято първа фабрика за стъкло е основана още през 1825г, но според историците произхода на Bormioli Rocco може да се проследи още от Средновековието.
С помощта на технологиите и направените финансови инвестиции през годините, от малък семеен бизнес, Bormioli Rocco прераства в голям международен холдинг.

 

Благодарение на продължаващите инвестиции в областта на научните изследвания, проектирането и съвременните технологии, Bormioli Rocco Group се превърна един от водещите производители на стъкло в света.

 

Bormioli Rocco с гордост представя най-новия си технологичен продукт, а именно колекцията Electra – чаши от закалено стъкло със столче и чаши без дръжка и столче.Bormioli Rocco първи стартират технологиите Star Glass и XLT Treatment.Трайността и отличното качество на Star Glass, комбинирано със Xlasting treatment – всичко това събрано в колекцията Electra.

 

Благодарение на тези иновации и технологии, чашите от серията Electra са много по-устойчиви на чупене, защитени от надраскване и лесни за полиране.

 

 

Bormioli

 

 

Hover to reveal the location on the map

Read more:
Барови хладилници

Барови хладилници за вграждане, с различни капацитети, с една, две или три стъклени врати, както и хладилни маси с работни...

Close