Kонсултиране

 

Започването на нов бизнес или оптимизацията на съществуващия е сложен процес – чудите се какви уреди са Ви необходими спрямо менюто, което искате да предлагате, какъв бюджет да предвидите за професионално кухненско оборудване или дали този, с който разполагате ще Ви бъде достатъчен и най-вече – как да изберете точно този уред, който да Ви свърши работа спрямо Вашия капацитет, насоченост на търговския обект и интензивност на работа. Затова нашите експерти са готови да Ви консултират, изготвят проект и оферта, в която да са включени най-подходящите за Вашите нужди професионални съоръжения. Предлагаме и уникалната за България услуга – да Ви посети на място нашият Active Marketing Chef и заедно с Вашия готвач да презентира парен конвектомат на място в обекта Ви. Той може да Ви консултира и да Ви даде адекватен отговор относно подходящи уреди, подредбата им и правилната експлоатация.