Welcome to the website of TOMEKO Ltd. everything for the professional kitchen equipment   Here you will find complete information about the products we offer, namely the full range of professional kitchen equipment. The products are suitable for all professional kitchens, hot points in grocery stores, and all places where professional cooks!

24.03.2015 – Presentation: “Sugar lollipop”

gelato

   С удоволствие ви каним на следващото събитие на ТОМЕКО, посветено на сладкарството и хлебарството и най-добрите методи и уреди за приготвянето на различни видове захарни изкушения: „Захарно петле“!

 

Добре дошли са всички професионалисти в сферата на приготвянето на торти и сладкарски изкушения, джелато сладолед и шоколад, както и ресторантьори, хотелиери и собственици на барове, сладкарници и заведения, които сервират или биха желали да осигурят в бъдеще на клиентите си богато меню от приготвени на място пресни сладкарски шедьоври….readmore

10.03.2015 – Presentation: “Italian lunch: Pasta fresca”

pasta fresca

    Само два дни след най-дамския празник – 8 март, ТОМЕКО има удоволствието да ви покани на един класически, апетитен и много ароматен обяд – „Италиански обяд: pasta fresca“.

 

На него ще ви предоставим възможност да се запознаете с възможностите за приготвяне на италианска паста от оформянето на изделието до сервирането му, както и специфики при приготвянето и поднасянето на месо – всичко това, пред очите ви.
За целта, нашите майстори-готвачи ще използват машини за прясна паста Bottene, уред за варене на паста Tecnoinox …readmore

Sigep 2015

fastfood

     Преди няколко дни в Римини Италия, приключи тридесет и шестото специализираното изложение ориентирано в секторите на сладкарството, производството на джелато и все по силни позиции в арт – пекарството Sigep 2015.

 

Екипът ни вече е готов да ви предложи най-новите продукти на партньорите ни, представени там, да ви консултира за най-правилните решения за нуждите на вашият бизнес или бизнес-план…

17.02.2015 – Presentation “Fast food innovations”

fastfood

    ТОМЕКО ви кани на презентацията FAST FOOD иновации.

 

Ще видите какви са възможностите на професионалните уреди за бързо готвене на Atollspeed и SpidoCook серията на Unox. Ще разберете защо са важни бързината, точността на градусите и лесната поддръжка.