Готварски парни конвектомати

UNOX professional ovens

                     

 

 

       Конвектоматите UNOX са създадени, да отговарят точно на вашите нужди с иновативен дизайн, качествено производство и отлична цена. UNOX се проектира със специално разбиране на нуждите на професионалните готвачи и ресторантьори по целия свят и на практика всеки продукт е специално разработен с тези изисквания.

 

Качество, конкурентоспособност и лекота на употреба са характеристиките, които отличават продуктите UNOX.

 

visual mastertouch

 

cheftop mind.maps

 

 

   CHEFTOP MIND.Maps™

Перфектен и винаги еднакъв резултат.

 

10 600x400 PLUS

 
Конвектоматите CHEFTOP MIND.Maps™ са най-новата серия с най-новите технологии на UNOX. Резултатът от това е иновативна, всеобхватна и универсална фурна, предназначена да помага на готвачите от всички сектори и типове кухни.
 
CHEFTOP MIND.Maps™ конвектомати са изключително надеждни и лесни за употреба. С нов разработен от Unox софтуер заложен в тази серия, можете както да създавате сложни многостъпкови програми и процеси,така и просто лесно да стартирате предварително зададена програма за печене, дори да не знаете как да работите с уреда. Нарисувайте си програма с едно движение на пръста Ви. Задайте всички параметри и тяхното изменение като начертаете крива, чрез новият патентован графичен метод за комуникация с UNOX CHEFTOP MIND.Maps™.Ако не искате да настройвате нищо, просто изберете варене, комбинирано готвене или грил от новото меню EASY COOK.

 

Неоспоримо доказателство за качеството и надеждността на CHEFTOP MIND.Maps ™ конвектомати: Unox ви предлага възможността за удължаване на гаранционния срок на резервни части до 4 години или 10.000 часа работно време. Активирането на LONG.Life 4 гаранцията е проста. Трябва да имате възможност ковектоматът ви да е свързан през интернет със сървърите ни и да се регистрирате на сайта на UNOX. Моделите PLUS са подготвени с вградени модули за кабелна интернет връзка (LAN) и ще можете да се регистриратe директно от контролния му панел. За моделите ONE всички интернет модули са опция. Допълнителни комплекти за WiFi или 3G връзка са достъпни и за двата модела.

 

 

 
CHEFTOP MIND.Maps™ се предлага в много ралични версии от размери и капацитет за да задоволи напълно вашите нужди. Моделите GN1/1 са с 3, 5, 7, 10 и 20 нива; GN2/1- 6, 10 и 20 нива; а серията COMPACT със зареждане на тавите по дължина е налична с 5 и 10 нива GN1/1 и 5 нива GN2/3. На разположение е широка гама от аксесоари и два варианта на захранване – електрически и газови.
 

 

За да се докоснете до тях и да се уверите в техните предимства и качества, заповядайте да ги видите в действие в демонстрационния ни ресторант ShowHow.

 

schermate-mastertouch-plus

 

 

 


 

   ChefLux™

Лесни от всяка една гледна точка. 

 

Menu_ChefLuxImg

 
Парните конвектомати ChefLux™ позволяват на специалистите да изпълняват с лекота най-честите традиционни процеси при готвене. Фурните съчетават ефективност и практичност, гарантират максимална еднаквост на готвене и са предназначени да дадат на готвачите всичко необходимо за приготвянето на даден продукт.
 
ChefLux™ разполагат с широка гама допълнителни аксесоари, което обогатява тяхната функционалност.
 
ChefLux™ са с ръчно управление и се предлагат в няколко версии 5 , 7 ,12 и 20 нива GN 1/1, както и 20 нива GN 2/1.
 
Подходящи за всяка нужда и с възможност за захранване на ток или на газ.

 

 


 

Конвектоматите на Unox са съвкупност от много авангардни технологии, научете повече за тях тук.

home_url( '/' ) ); ?>terms-of-use/'>Terms of use
  • Privacy-policy
  • www.outlet.tomeko.bg

  • Read more:
    Машини за сладолед

    Предлагаме ви голям избор на машини за производство на gelato. Предназначените за малки ресторанти, кафетерии и сладоледени къщи модели са...

    Close