модулни барове

     Интериор, атмосфера, “дух”- това са основните предпоставки едно заведение да бъде предпочитано и популярно. Безспорно от първостепенна важност са всички елементи от интериора, които въздействат от пръв поглед – обзавеждане, цветови решения, осветление, озвучаване. Част от мебелировката е и барът, който в зависимост от своето предназначение може да бъде мокър бюфет, коктейл бар и т.н. Важно е той, както и всички други интериорни решения да са подчинени на една обща идея, за да се постигне максимално въздействие.

 

Но достатъчно ли е това? Ако видимата страна на бара е мебел, то работното място представлява организирана система. Тя определя технология на работа, бързина на обслужване, санитарни и експлоатационни норми и не на последно място по-добра хигиена на предлагането.

Какво включва ”скелета “ на един бар? Метална конструкция със заварени и водоустойчиви работни плотове и мивки от неръждаема ламарина, модули за отработено кафе, фрут органайзери за коктейли, бутилиери, контейнери за лед, касови модули, фиксирани отвори за вграждане на съдомиялни машини и ледогенератори, професионални хладилни модули за вграждане с остъклени и плътни врати. Модулната система е съобразена с ергономичните норми, със структура позволяваща преминаването на всички комуникации и най-важното – подготвени за монтиране на челни декоративни панели, завършващи визията. Така оборудван, професионалният бар се „облича” в дизайна на помещението!

 

     И ако трябва да обобщим – един съвременен бар плот не е композиция от мебелни елементи, а баланс между дизайн и функционалност, и крайният резултат е:
Не просто мебел, част от интериора, а едно наистина работещо съоръжение!

home_url( '/' ) ); ?>terms-of-use/'>Terms of use
  • Privacy-policy
  • www.outlet.tomeko.bg

  • Read more:
    11.03.2014 – Презентация „Eat meat“

      начало: 15:00 часа място: ShowHow София   Демонстрация на Josper - елегантна комбинация между скара и пещ в един...

    Close