Други приятели

 

„ТееТийм-България” предлага над 200 вида насипен висок окачествен чай с контролиран произход от доказани производители.
Продуктите ни са на достъпна цена, а за да гарантираме качеството им, ги внасяме директно от немската столица на чая – Хамбург. Партньорите ни в Германия имат над 125-годишен опит в търговията и обработката на чай. Разчитаме на прецизния контрол и постоянните дегустации на техните експерти, за да ви предложим изключително качествен краен продукт, достоен и за най-претенциозния вкус!

Поднасянето на богата палитра висококачествени сортове чай носи престиж на всяко заведение, което държи на името си.

Динамичното развитие на културата на пиене на чай в България подтиква все повече клиенти да потърсят здравословната напитка, призната отдавна в много държави по света, както и да очакват високо качество.

 

  Фирма SG Group се занимава с проектиране на вътрешното пространство и технология на работа, доставка и монтаж на търговско и хладилно оборудване, изграждане на фискалната система и софтуер, изграждане видеонаблюдение на обекти, гаранционно и следгаранционно обслужване и сервиз.
  ФИМЕРА ДИЗАЙН – интериорен и продуктов дизайн.
  ПЕТИ ОКЕАН – производство и търговия с жива бира и специализирано оборудване за съхранението й.
  AIRCONSYSTEMS – предлага доставка, монтаж и сервиз на качествена климатична техника.
  Инфо Партнер ООД – разработка, внедряване и поддръжка на търговски информационни системи, системи за обработка на документооборот, счетоводна отчетност и финансови анализи, както и специализирани приложения за сервизно и инженерингово обслужване.
  VENI – складова техника и оборудване.
  НОВАДЖЕЛ – внос и търговия с консумативи, материали и декорации за сладкарството.
home_url( '/' ) ); ?>terms-of-use/'>Terms of use
  • Privacy-policy
  • www.outlet.tomeko.bg