демонстрационен ресторант ShowHow

 

     ShowHow отвори врати!

 

Първият по рода си в България демонстрационен ресторант отвори врати. Това е мястото, на което ще станете свидетели на презентации в областта на професионалното кухненско оборудване и ще участвате в обучения на най-новите технологии в света на кулинарията.

 

С помощта на нашите специалисти, както и на презентатори от чужбина ще може да отговорим на специфичните нужди на всеки клиент, както и да демонстрираме в реално време възможностите на оборудването, което фирма „Томеко” предлага.

 

Презентациите ще се концентрират в разширяването на познанията за най-новите технологии и оборудване, в оформянето на умения и ефективност в готвенето, но няма да изключват и създаването на съответната атмосфера около приготвянето на храна.

 

ShowHow е място за срещи на професионалисти, за атрактивни преживявания, за оригинални и стилни събития.

 

 

show long

 

 

 

 

Посетете страницата на ShowHow във Facebook, където ще откриете интересни новини, снимки и видео от презентациите и обученията които правим: facebook.com/ShowHow

logo showhow

 

 

 

 

Къде се намира ShowHow ?

 

Какви презентации предстоят в ShowHow ?

 

Искам да науча повече за провежданите презентации

Read more:
Неутрални модули

За да добие завършен вид линията за самообслужване освен отоплителни и охлаждаеми модули трябва да добавим така наречените „неутрални модули”,...

Close