Линия 90

[TECNO90]СВАЛИ КАТАЛОГ

     За най-взискателните професионални готвачи, TECNO 90 е линия проектирана с максимално внимание към всеки детайл по отношение на функционалност, естетика и безопасност.
TECNO90 е модулна готварска линия, предлагаща професионално изпълнение на най-високо равнище и с максимална гъвкавост. Тя е идеална за хотели и големи ресторанти, които имат нужда от надеждност, мощност и производителност, и изключително подходящ при сервиране на голям брой порции. /200 до 300/

 

Високо професионалното изпълнение изисква избор на най-качествен материал.
Линия 90 е от неръждаема стомана AISI 304 с дебелина 2 мм и високо надеждни компоненти, проектирани за устойчивост и дълготрайност във времето.
Всички уреди в линията са съобразени с нормите за безопасност на труда и издръжливост при максимално натоварване на работа. TECNO90 е преминала през най-тежките европейски тестове за получаване на DVGW сертификат за Европа.
TECNO90 е проектирана да се почиства лесно, благодарение на пресованите плотове с повдигнати краища срещу преливане и разполага с изключително иновативна система за монтаж. Всички уреди са проектирани с цел поддържане на лесна хигиена от работещите в кухнята.

 

Линията TECNO90 е не само качествена и безопасна, но има изключително атрактивен дизайн. Отдушниците за охлаждане, които служат за определени технически нужди, са и отделен естетически детайл.
Всичко това прави готварската линия TECNO90 изключително опростена, с ефективен дизайн продукт, който е и максимално полезен за вашата готварска дейност.

 

 

home_url( '/' ) ); ?>terms-of-use/'>Terms of use
  • Privacy-policy
  • www.outlet.tomeko.bg

  • Read more:
    Рафтове

    Разнообразие от размери и височини, на едно или две нива, като има възможност да се регулират на избрана от клиентите...

    Close