Готварски парни конвектомати

UNOX professional ovens

                     

 

 

       Конвектоматите UNOX са създадени, да отговарят точно на вашите нужди с иновативен дизайн, качествено производство и отлична цена. UNOX се проектира със специално разбиране на нуждите на професионалните готвачи и ресторантьори по целия свят и на практика всеки продукт е специално разработен с тези изисквания.

 

Качество, конкурентоспособност и лекота на употреба са характеристиките, които отличават продуктите UNOX.

 

visual mastertouch

 

cheftop mind.maps

 

 

   CHEFTOP MIND.Maps™

Перфектен и винаги еднакъв резултат.

 

10 600x400 PLUS

 
Конвектоматите CHEFTOP MIND.Maps™ са най-новата серия с най-новите технологии на UNOX. Резултатът от това е иновативна, всеобхватна и универсална фурна, предназначена да помага на готвачите от всички сектори и типове кухни.
 
CHEFTOP MIND.Maps™ конвектомати са изключително надеждни и лесни за употреба. С нов разработен от Unox софтуер заложен в тази серия, можете както да създавате сложни многостъпкови програми и процеси,така и просто лесно да стартирате предварително зададена програма за печене, дори да не знаете как да работите с уреда. Нарисувайте си програма с едно движение на пръста Ви. Задайте всички параметри и тяхното изменение като начертаете крива, чрез новият патентован графичен метод за комуникация с UNOX CHEFTOP MIND.Maps™.Ако не искате да настройвате нищо, просто изберете варене, комбинирано готвене или грил от новото меню EASY COOK.

 

Неоспоримо доказателство за качеството и надеждността на CHEFTOP MIND.Maps ™ конвектомати: Unox ви предлага възможността за удължаване на гаранционния срок на резервни части до 4 години или 10.000 часа работно време. Активирането на LONG.Life 4 гаранцията е проста. Трябва да имате възможност ковектоматът ви да е свързан през интернет със сървърите ни и да се регистрирате на сайта на UNOX. Моделите PLUS са подготвени с вградени модули за кабелна интернет връзка (LAN) и ще можете да се регистриратe директно от контролния му панел. За моделите ONE всички интернет модули са опция. Допълнителни комплекти за WiFi или 3G връзка са достъпни и за двата модела.

 

 

 
CHEFTOP MIND.Maps™ се предлага в много ралични версии от размери и капацитет за да задоволи напълно вашите нужди. Моделите GN1/1 са с 3, 5, 7, 10 и 20 нива; GN2/1- 6, 10 и 20 нива; а серията COMPACT със зареждане на тавите по дължина е налична с 5 и 10 нива GN1/1 и 5 нива GN2/3. На разположение е широка гама от аксесоари и два варианта на захранване – електрически и газови.
 

 

За да се докоснете до тях и да се уверите в техните предимства и качества, заповядайте да ги видите в действие в демонстрационния ни ресторант ShowHow.

 

schermate-mastertouch-plus

 

 

 


 

   ChefLux™

Лесни от всяка една гледна точка. 

 

Menu_ChefLuxImg

 
Парните конвектомати ChefLux™ позволяват на специалистите да изпълняват с лекота най-честите традиционни процеси при готвене. Фурните съчетават ефективност и практичност, гарантират максимална еднаквост на готвене и са предназначени да дадат на готвачите всичко необходимо за приготвянето на даден продукт.
 
ChefLux™ разполагат с широка гама допълнителни аксесоари, което обогатява тяхната функционалност.
 
ChefLux™ са с ръчно управление и се предлагат в няколко версии 5 , 7 ,12 и 20 нива GN 1/1, както и 20 нива GN 2/1.
 
Подходящи за всяка нужда и с възможност за захранване на ток или на газ.

 

 


 

Конвектоматите на Unox са съвкупност от много авангардни технологии, научете повече за тях тук.

home_url( '/' ) ); ?>terms-of-use/'>Terms of use
 • Privacy-policy
 • www.outlet.tomeko.bg

 • Read more:
  Миксер-пасатори

       Robot coupe, Dynamic и Waring - дългогодишен опит, професионализъм и уникално качество. Продуктите и на трите бранда, които Ви предлагаме...

  Close
  louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet moncler outlet woolrich outlet woolrich outlet online woolrich outlet bologna lancel pas cher slancel pas cher lancel pas cher lancel pas cher lancel pas cher lancel pas cher hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online hogan outlet online kate spade outlet coach outlet michael kors outlet