Каталог

Конвектомати
1-29 стр.


Готварските и сладкарски конвектомати на Unox са перфектни както за малки помещения, така и за големи пространства.

Готварски линии
30-93 стр.

Линиите Tecno65/70/74/90, Mosaico74/90 и Drop in на Tecnoinox предлагат голям избор от конфигурации, за максимално оптимизиране на пространството.

Други уреди за готвене 94-157 стр.

Фурни на дървени въглища, грилове, чевермета, уреди за опушване, автоматични фритюрници, контактни грилове, скари, микровълнови и фурни за бързо готвене.

Оборудване за пица и паста 158-181 стр.

Открийте всичко за Вашата пицария - фурни, тестомесачки, ламинатори, хладилни маси за подготовка на пица, различни аксесоари и машини за прясна паста.

Неутрално оборудване
182-201 стр.

Аспираторни чадъри с мотор и осветление, стелажи и неутрални маси, шкафове и мивки с различни размери и опции за допълнителни чекмеджета.

Кухненска посуда
202-235 стр.

Съдове по гастронорм, тенджери, тигани и касероли с различни диаметри, готварски ножове, кухненски прибори, термокутии и още кухненски аксесоари.

Хладилно оборудване и витрини 236-299 стр.

Хладилни шкафове, маси, витрини, основи, шокови охладители, ледогенератори, хладилни камери, уреди за сух лед и линии за самообслужване.

Помощни машини
300-335 стр.

Опаковъчни и вакуумиращи машини, софткукъри, зеленчукорезачки и картофобелачки, уреди за варене на ориз, колбасорезачки, месомелачки, пасатори и още помощни уреди.

Сладкарско оборудване
336-347 стр.

Сладкарски машини с разнообразни приставки, машини за сладолед, разнообразни сладкарски прибори и форми и различни аксесоари.

миялно оборудване

Миялно и перално оборудване
348-379 стр.

Тунелни миялни машини, конзолни и миялни машини за кухненска посуда, смесителни и душ батерии, кошници и препарати за почистване.

Барово оборудване
380-417 стр.

Кафемашини, блендери, центрофуги,
сокоизтисквачки, машини за топъл и студен чай, кафемелачки, кранове за бира и безалкохолни напитки.

Салонна посуда и аксесоари
418-441 стр.

Прибори за хранене, посуда от порцелан, миниатюри, прибори за хранене за еднократна употреба, табла и менюта, декорации.

Scroll to top