Заповядайте на изложението СИХРЕ 2022!

След две дълги години, добре дошли отново на изложението за професионално кухненско и барово оборудване СИХРЕ 2022! Ще Ви разкажем и за първия в света парен конвектомат, комбиниран с функция за бързо готвене и система за автоматично измиване SPPED-X™ на UNOX Ще можете да видите в действие иновативния мултифункционелен обръщателен тиган на FIREX Ще чуете […]

Работно време на Томеко до края на извънредното положение

Томеко продължава да обслужва своите клиенти на място в офиса на ул.”Станислав Доспевски” 101, при взети строги мерки за безопасност на здравето. Работното време до края на извънредното положение е следното – всеки делничен ден от 9 до 18 часа. За работа с клиенти е отворен само първия етаж на сградата, като се спазва препоръчителното […]

СИХРЕ 2020 и Томеко на 20 – какво да очакваме?

През 2020 година международното изложение за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване СИХРЕ ще се проведе от 28-ми до 31-ви януари в добре познатия Интер Експо Център. На площ от над 10 000 кв.м. в четири от изложбените зали тази година ще бъдат обособени и четири тематични зони – две за професионалното кухненско оборудване и […]

Откриване на Академия Полсели България

Академия Полсели България отвари врати с коктейл на 10.11.2019 година. Организатори на академията са Томеко, Polselli spa и Asis Foods Ltd. Мястото на провеждане на обученията ще е добре познатия демонстрационен център на Томеко ShowHow. Вдъхновение за проекта са семейство Полсели, главен герой в мелническата индустрия в Италия и лидер в производството на брашно за […]

Томеко и FISH Fest 2019

На 19-ти и 20-ти октомври Томеко отново ще подкрепи рибния фест, организиран от “Бакхус”. Екипът на единствения по рода си в България демонстрационен център на ShowHow е подготвил за посетителите демонстрации на едни от най-новите уреди за професионална кухня, а резултатът – прясна риба, примамливи скариди темпура, вкусна и ароматна рибена супа, fish & chips, апетитни […]

Кулинарна купа в Пловдив 2019

На 18 април 2019 година за дванадесети пореден път в Пловдив се проведе Националната кулинарна купа на България, организирана от Българската асоциация на професионалните готвачи. Томеко и тази години беше партньор на събитието, което събра участници от цялата страна. Желаещите да се преборят за приза „ Най – добър готвач“, „ Най – добър сладкар“, […]

Scroll to top