За нас

Вече 24 години мисията на Томеко е да предлага работещи решения на своите клиенти в изграждането и развитието на техния бизнес. За това време изградихме екип от професионалисти, които не само да помагат в избора на подходящото оборудване за дадено кафене, бар, ресторант или супермаркет, но и да изготвят технологично проектиране и стратегия за развитието му. 

Световните марки, с които работим, също са се утвърдили с годините, но същевременно с това се стремим да си партнираме и с нови, иновативни и интересни производители. Освен марки като Unox, Tecnoinox, Adventys, Emainox, Gemm, Kromo, Cool Head, Waring, Abert, Arris, Art Serf, Helia smoker, Pentole Agnelli, Mercatus, Pavoni, Cuppone, La Felsinea, ES System K, Repa предлагаме и наши собствени – Finox, Mebelinox, Rapido, 4KITCHEN, 4BAKERY, 4DECO, 4TABLE и 4THERMO. 

Разполагаме с магазини и сервизи с резервни части в София и Бургас. За всички закупени уреди Томеко предлага безплатна доставка, както и монтаж.

В шоурума ни в София на ул. “Станислав Доспевски“ 101 клиентите не само могат да изберат уредите, но и да ги тестват в демонстрационния ни център ShowHowТова е мястото, в което се извършват демонстрации на нови и иновативни уреди, обучения, презентации и курсове в областта нa готварството, сладкарството, съвременната кулинария и барманство. 

Не спираме да растем, заедно с всички, които продължават да ни се доверяват.

Scroll to top