За нас

Вече 20 години мисията на Томеко е да предлага работещи решения на своите клиенти в изграждането и развитието на техния бизнес. За това време изградихме екип от професионалисти, които не само да помагат в избора на подходящото оборудване за дадено кафене, бар, ресторант или супермаркет, но и да изготвят технологично проектиране и стратегия за развитието му. 

Световните марки, с които работим, също са се утвърдили с годините, но същевременно с това се стремим да си партнираме и с нови, иновативни и интересни производители. Освен марки като UNOX, TECNOINOX, ADVENTYS, EMAINOX, GEMM, KROMO, COOL HEAD, WARING, ABERT, Arris, Helia smoker, Pentole Agnelli, MERCATUS, Pavoni, CUPPONE, La Felsinea, LF предлагаме и наши собствени – FINOX, MEBELINOX, RAPIDO, 4KITCHEN, 4BAKERY, 4DECO, 4TABLE и 4THERMO. 

Разполагаме с магазини в София, Бургас и Варна и сервиз с резервни части. За всички закупени уреди Томеко предлага безплатна доставка, както и монтаж.

В шоурума ни в София на ул.“Станислав Доспевски“101 клиентите не само могат да изберат уредите, но и да ги тестват в демонстрационния ни център ShowHowТова е мястото, в което се извършват демонстрации на нови и иновативни уреди, обучения, презентации и курсове в областта нa готварството, сладкарството, съвременната кулинария и барманство. 

Не спираме да растем, заедно с всички, които продължават да ни се доверяват.

Scroll to top