СИХРЕ 2020 и Томеко на 20 – какво да очакваме?

През 2020 година международното изложение за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване СИХРЕ ще се проведе от 28-ми до 31-ви януари в добре познатия Интер Експо Център.

На площ от над 10 000 кв.м. в четири от изложбените зали тази година ще бъдат обособени и четири тематични зони – две за професионалното кухненско оборудване и посуда, а в останалите две ще са разположени решения за интериорния дизайн, оборудване за хотели и ресторанти, СПА и фитнес, софтуерни продукти.

До момента изложението се провеждаше всяка година в началото на ноември, но за да успее СИХРЕ максимално да разгърне потенциала си, тази година ще е отделно от хранителните изложения и ще е насочено изцяло към бизнеса.

Причина датата да бъде променена е и че досега съвпадаше с един от най-натоварените периоди в годината и също така с най-голямото международното изложение в света – HOST в Милано. Давайки си малко време след него, бизнесът ще има възможност да се запознае с всички новости в света на професионалното кухненско и барово оборудване.

Затова СИХРЕ става и двугодишен. Така няма да съвпада и с изложението Sirha в Лион. По този начин ще се постигне оптимално фокусиране върху хорека сектора и обогатяване на спектъра на компаниите, които могат да се възползват от предимствата, предоставяни от международния форум.

Това споделя Георги Георгиев, един от управителите на Томеко и председател на Националната асоциация ХоРеКа.

През 2020-та СИХРЕ отново ще бъде арена на едно от най-чаканите кулинарни събития – GastronomiX, както и ще се проведе националната квалификация за Bocuse d’Or – най-престижното състезание за млади готвачи.

Всички бизнеси в сферата на хотелиерството, ресторантьорството, барове, сладкарници и пекарни са поканени.

Междувременно Томеко стана на 20 години. През тях фирмата, която през октомври 1999 г. започва с продажбата на изделия от неръждаема стомана, и постепенно обогатява асортимента си, за да се превърне днес в един от лидерите на пазара.

Семейството на Томеко не спира да се развива, а от 28-ми до 31 януари всички желаещи да научат за иновациите в професионалната кухня, могат да посетят щанда на фирмата  – Интер Експо Център, зала 2, шанд А5.

Следете и новините на сайта на СИХРЕ.

СИХРЕ 2020 и Томеко на 20 – какво да очакваме?
Scroll to top